Pracownia Gastronomiczna

Switch to desktop

DANIA NA CIEPŁO

  • Kotlet zapiekanka
  • Polędwica z pieczarkami
  • Polędwica z ananasem
  • Polędwica z szynka i serem
  • Indyk z serem pleśniowym
  • Indyk z ananasem
  • Kotlet panierowany z indyka
  • Kotlet De volaile
  • Kotlet faszerowany
  • Indyk ze szpinakiem i fetą
  • Sznycel wieprzowy
  • Pieczeń wieprzowa
    -z szynki
    -z karkówki
  • Pierś z indyka pieczona
  • Schab pieczony faszerowany
    z morelą
    ze śliwką
    z pieczarką
    z kompozycją
  • Kurczak po normandzku
  • Pałki pieczone z kurczaka
  • Zraz staropolski
  • Kotlet po szwajcarski
  • Beof strogonof
    z polędwicy
    z indyka
  • Zraz z karkówki po wiejsku
  • Rolada cielęca kurkami
  • Golonka po bawarsku
  • Golonka po poznańsku
  • Golonka peklowana
  • Szaszłyk
    z polędwicy
    z drobiu
  • Prosiak pieczony faszerowany
  • Bigos myśliwski
  • Udko kacze
  • Kaczka faszerowana
  • Indyk faszerowany
  • Szynka pieczona peklowana

 

Pracownia gastronomiczna IREK

Top Desktop version